Loading...
Behandelingen2021-02-04T21:13:10+00:00

Gelnagels


Bij gelnagels worden uw nagels verstevigd en indien gewenst verlengd met een laagje gel zodat ze stevig worden en flexibel blijven. Daarna worden ze afgewerkt met een french manicure of een kleur naar keuze.

De gelnagels blijven gemiddeld 4 weken zitten.

Fixx Bass

Fixx Bass

Fixx bass kan alleen aangebracht worden op uw eigen natuurlijke nagel. Het is een heel dun laagje gel met gellak. Hierbij kunnen uw nagels ook niet verlengd worden. Fixx Bass is hierdoor dan ook niet zo stevig als echte gelnagels, maar ziet er wel heel natuurlijk uit met als afwerking een mooie kleur naar keuze.

Fixx bass blijft gemiddeld 3 weken zitten.

Gellak

Gellak is een nagellak die net iets langer blijft zitten dan gewone nagellak en dus minder snel beschadigd. De gellak zorgt niet echt voor een stevigere nagel en adviseren we vooral aan klanten die al stevigere nagels van zichzelf hebben, maar geen zin hebben in steeds beschadigde nagels.

Gellak blijft gemiddeld 2-3 weken zitten.

Teennagels

Ook kunt u bij ons terecht voor mooie verzorgde teennagels. Eerst krijgt u een heerlijk warm voetenbadje, waarna de teennagels in model worden gevijld. Tot slot brengen we een verstevigd laagje aan op de teennagel, in een kleur naar keuze. Wij verzorgen uw teennagels, zodat u zorgeloos kunt genieten van het dragen van open schoenen!

Het blijft ongeveer 6-8 weken mooi zitten.

Nagelbijters

nagelbijters

Bijt u nagels, kunt u niet van uw nagels afblijven en zou u hiervan af willen? Dan hebben wij de oplossing. Wij brengen een stevig laagje gel op de nagel aan zodat de nagel stevig en netjes blijft. Onder dit laagje kunnen uw eigen nagels weer groeien tot een mooie lange nagel. Wij raden u wel aan om na 3 weken terug te komen zodat u minder kans heeft om er aan te gaan bijten of plukken.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Kan ik nagels laten zetten als ik lenzen heb?

Ja zeker kan dat. De nagel wordt namelijk minder scherp, dus kan de lens ook minder snel scheuren.

Ik werk in de zorg. Kun je ze ook natuurlijk maken zodat ze minder opvallen?

Ja, wij hebben meerdere klanten die in de zorg werken. We kunnen de nagel daarom heel natuurlijk maken zodat het minder opvalt, maar er toch netjes uit ziet.

Kan ik alles met de nagels doen?

Ja, je kunt alles met de nagels doen. Wij adviseren alleen met gellak om niet te lang in het water te weken (in bad of zwembad).

Je natuurlijke nagel onder de gellak kan hierdoor zacht worden, wat de kans vergroot dat je gellak gaat breken.

Gelnagels zijn heel stevig en hier kun je dus ook echt alles mee doen.

Als nou toch een keer mijn nagel breekt wat moet ik dan doen?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden. Wij willen dat u zoveel mogelijk plezier aan uw nagels beleefd.

Moet ik er zelf nog wat aan doen thuis?

Nee, in principe hoeft je er thuis niets meer aan te doen. Alleen om je handen nog mooier te houden adviseren wij wel om nagelriemolie en handcreme te gebruiken. Zo blijft de nagelriem soepel zult u nog mooiere verzorgde handen hebben.